Schoonheidssalon Beauty by Rita Zeijen vlakbij Assen. Schoonheid, Behandeling, Massage, Huid verbetering, Ontspanningsmassage, gezichtsmassage, Welness, Verzorging, Reiniging, Peeling, Scrub, anti aging, anti veroudering, man vrouw, Wenkbrauwen Epileren, Verven, Harsen, gezondheid, preventief, Drenthe

Home | Vorige 
 
Wie ben ik


Welkom op mijn website. Graag stel ik me voor. Mijn naam is Rita Troost en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist. Mijn praktijk is in Zeijen, een esdorp vlakbij Assen. Het vak inspireert, fascineert en geeft me energie.

In mijn schoonheidssalon werk ik met de merken Germaine de Cappuccini, Magnetic en Lycon. Met de uitgebreide productlijn is er voor elk huidtype een juiste behandeling mogelijk.

Beauty by Rita werkt op afspraak. Je kunt voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met mij opnemen, door te bellen/appen of te mailen.

Let op! Als je hotmail gebruikt kan het zijn dat mijn beantwoorde email onterecht als spam wordt behandeld. Deze email komt dan niet in je Postvak In, maar wordt meteen in de map Ongewenste email opgeslagen. Als je bij deze email eenmalig aangeeft dat het geen spam is komen mijn emails de volgende keer wel direct binnen in Postvak In.


Aanbevolen links:

Massagepraktijk Rita Troost

Home | Vorige 
 
 
 
© SPECDEV - JUNI 2024