Schoonheidssalon Beauty by Rita Zeijen vlakbij Assen. Schoonheid, Behandeling, Massage, Huid verbetering, Ontspanningsmassage, gezichtsmassage, Welness, Verzorging, Reiniging, Peeling, Scrub, anti aging, anti veroudering, man vrouw, Wenkbrauwen Epileren, Verven, Harsen, gezondheid, preventief, Drenthe

Home | Vorige 
 
Waarom een schoonheidsbehandeling?

Een goede verzorging van je huid is vandaag de dag een must. Zaken als stress, luchtvervuiling, vermoeidheid en het weerbarstige Nederlandse klimaat hebben allemaal een slechte invloed op de conditie van je huid. Een goede verzorging van de huid begint natuurlijk bij jezelf. Door gezond te eten/drinken, voldoende rust te nemen en met het reinigen van je gezicht, kun je er zelf al veel aan doen. Het is ook een weldaad voor je huid om eens een keer een specialist te bezoeken die speciaal voor jouw huid aandacht heeft. Daarnaast is het ook gewoon lekker om je eens te laten 'verwennen'. Even alle beslommeringen van de dag los laten en tijd nemen voor jezelf. Het geeft je de mogelijkheid op een andere manier contact te maken met jezelf.

De juiste huidverzorging

Iedere huid heeft een goede verzorging nodig, daarom wordt in mijn salon gewerkt met de hoogwaardige producten van Germaine de Capuccini. Voor onderstaande behandelingen kun je bij mij terecht:

Gezichtsbehandeling/verzorging (ongeveer 45 minuten)

Gezichtsbehandeling/verzorging (ongeveer 60 minuten)

Uitgebreide gezichtsbehandeling/verzorging (ongeveer 75 minuten)

Luxe gezichtsbehandeling/verzorging (ongeveer 90 minuten)

Timexpert white (ongeveer 60 minuten)

Timexpert Rides (ongeveer 60/70 minuten)

Hydracure (ongeveer 60 minuten)

Royal Jelly (ongeveer 60 minuten)

Anti-aging behandeling (ongeveer 60/70 minuten)

Timexpert Vitamine C+ (ongeveer 60 minuten)

Speciaal voor de man (ongeveer 60 minuten)

Pakking met massage (ongeveer 60 minuten)

Diverse behandelingen


Home | Vorige 
 
 
 
© SPECDEV - MEI 2024